Rapporter med studierabat

40.00kr.

Print af rapporter og eksamensopgaver. Priser inkl. studierabat. HUSK at skrive dit studienummer og hvor du læser i kommentarfeltet ved bestilling.

Beregn din pris

Alle priser er eksklusiv 25% moms

  Alle priser vises ex.moms.

  Fast lav pris på fragt, 49,-

  Produktbeskrivelse

  Placeholder

  Print af rapporter m. studierabat

  Få printet dit projekt, speciale, portfolie eller eksamensopgave i sort/hvid eller fuld farve og få det indbundet flot og professionelt. Opgave print bliver produceret på kun 24 timer, og kan efter aftale procuderes endnu hurtigere. Priserne er inkl. studierabat.

  Du kan også kræse ekstra for din opgave og bestille den som en bog (3-5 dages produktion)

  Format

  A5, A4 eller A3, (A3 kan dog kun bindes ind på den korte led) husk vi skal have PDF filer.

  Forside i farve

  Vi printer altid forsiden i farver uanset om der er bestilt farveprint eller s/h.

  Produktionstid

  Standard: Bestillinger før kl. 14.00 sendes (kan afhentes) den efterfølgende hverdag. Bestillinger efter 14.00 sendes 2 hverdage efter. (ofte før)

  Express: Bestillinger før kl. 14.00 sendes (kan afhentes) samme dag. Bestillinger efter 14.00 sendes den efterfølgende hverdag. (ofte før)

  Har du en hasteopgave, kan vi i mange tilfælde printe hurtigere end angivet herover. Kontakt os på tlf  98126777

  Papir

  Over 90% af vores kunder vælger 100g TrueColor™ Glittet, da tekst og billeder blive pænere på dette papir frem for 80g kopipapir. Er det en bog du skal printe anbefaler vi 80g.

  Print til kant

  Skal du bruge print til kant, skal du vælge de kantskårede produkter. Dette gøres ved at vi printer din opgave på overstørrelse papir, derefter kant-trimmes dine sider. Derfor skal der overholdes visser regler mht. til beskæring. Når der printes til kant kan du vælge imellem 135g, 170g og 250g PremiumSilk™ Coated.

  Gør plads til indbindingen

  Lav altid plads til indbindingen. Det er en god ide at lave 1cm. margen i venstre side af opgaven, så er du sikker på at der er plads til indbindingen. Skal du have printet dobbeltsidet print, skal du også have 1cm. i højre margen. Læs mere om de forskellige indbindinger her.

  PDF format:

  Husk vi skal modtage din opgave som PDF format – læs mere om dette her. Vi har gratis programmer der kan lave din word fil om til PDF format, så du undgår fejl når vi printer opgaven. Dette opfordrer vi også til, hvis du tager ned i vores butik og selv vil printe opgaven.

  Hos Vinaprint har der altid været en lang tradition for at de studerende får printet deres rapporter og afgangsprojekter hos os, vi giver studierabat, og ved at man nu også kan bestille rapporter på vores hjemmeside har gjort at vi levere til en lang række uddannelsesinstitutioner. Rapporter er det produkt vi har kortest levering på, de bliver stort set altid printet og sendt samme dag, da vi ved det ofte haster. Du har også mulighed for at komme ned i butikken og selv printe din rapport, bagefter binder vi den ind for dig. På den måde kan du få din rapport lavet på få timer.

   

  Yderligere Information

  Indbinding
  Farver

  Farveprint (4+0), Farveprint begge sider (4+4), S/H print (1+0), S/H print begge sider (1+1)

  Format
  Papir Type

  Anmeldelser

  Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

  Bliv den første til at give en anmeldelse “Rapporter med studierabat”